torsdag 18. juni 2009

Tomatsambal i oelekgryte


Jeg har funnet en ny måte å bruke sambal oelek på. Artig navn forresten. Litt sånn Rio- karneval over det. Blir nesten fristet til å ikke skrive hva det er, bare sånn for moro, men jeg vet jo at alle som vil, kan i løpet av få sekunder finne ut hva der er allikevel. Så, altså....sambal oelek er chilipasta. Har kjøpt en ny type, rød og fin i et lite glass, som sikkert koster 3000 kroner literen. Men når det gjelder mat er jeg særs spandabel på ingredienser. Hvis noe gir en smaksopplevelse utenom det vanlige, er det som regel vel anvendte penger. Så med ny chilipasta i skapet begynner fantasien og smaksløkene i fellesskap og utforme ideer til bruk av det røde "gullet". Her kommer også min frådende urtegalskap inn i bildet. Urter og krydder, tomater og en liten dæsj kjøtt.....her er det bare å kvesse både kniver og smaksløker, her skal lages mat i dag......
hmmm...denne bloggen har begynt å endre litt karakter....matprat neste, kanskje??...neida, det finnes mye annet spennende å skrive om. Men tematikken mat vil alltid ligge mitt hjerte nær. Tomatgryte med skinkebiff....slå det opp!!...og kjøp sambal oelek....loep og kjoep!!

1 kommentar: